4D pretecho: de bewegende 3D beelden

De bewegingen van je kindje niet enkel kunnen voelen maar ook live bekijken is ongetwijfeld een unieke en onvergetelijke ervaring. Bij een 4D echo wordt een filmpje gemaakt van de 3D beelden hierdoor kan je allerlei dingen zien zoals je baby die fronst, lacht of geeuwt. Na afloop wordt het digitale filmje op Dvd geplaatst, op die manier kunt u zelf thuis de beelden keer op keer herbekijken. Of u kunt ze tonen aan familie en vrienden, die ongetwijfeld super enthousiast zullen zijn.

Tips en weetjes

  • Smeer op de dag van uw afspraak geen anti-striemen crème
  • Probeer vooraf iets te eten en drink een half uurtje voor uw komst een drankje met suiker. Dit vergroot de kans dat uw kindje wakker is en zorgt voor mooie en speelse beelden.
  • Een volle blaas voor de echo is niet nodig maar net voordien gaan plassen kan de ligging van uw baby veranderen. Mocht uw baby dus tijdens uw bezoek niet echt goed liggen, dan kan een toiletbezoek misschien nog oplossing bieden.
  • U hoeft geen CD-rom of DVD te voorzien, alles krijgt u ter plaatse (afhankelijk van de soort echo die u geboekt hebt)
  • Wenst u het geslacht niet te weten? Ook dan kunt u een echo bij Babyview laten maken. Vooraf wordt de vraag gesteld en indien nodig zorg ik ervoor dat het geslacht bewust niet in beeld komt.
  • Niet enkel de termijn van de zwangerschap maar ook de ligging van het kindje spelen een belangrijke rol. Ik doe steeds mijn best om jullie kindje mooi in beeld te krijgen en lukt dit niet, dan stellen wij een oplossing op maat voor. Uw tevredenheid is voor mij prioriteit!
  • Bij Babyview wordt de nadruk gelegd op het ontspannen kennismaken met uw kindje. Naast uw partner mag u dus zelf meebrengen wie u wil. Er is steeds plaats voor de toekomstige mama en 3 extra personen. Dus grootouders, broers, zussen of meters en peters zijn steeds welkom. Voor de kleintjes die mee komen op bezoek is er een speelhoekje voorzien dus andere kindjes zijn ook zeker welkom!

Wil ook jij een onvergetelijke ervaring contacteer me dan meteen!

 

Back to Top