Geboortekaartjes

Bij Babyview bent u aan het juiste adres voor het geboortekaartje van uw dromen! Vrijblijvend kan u gedurende een week de boeken met een uiteenlopende collectie aan geboortekaartjes in diverse stijlen, prints en kleuren uitlenen. Vindt u hierin niet uw volledig het kaartje dat u in gedachten had, geen probleem dan werk ik samen met u een idee op maat uit tot alles perfect is!

Doopsuiker

Bij Babyview krijgt u steeds een persoonlijke service waarbij ik alles met u tot in het kleinste detail bespreek. Van uw geboortekaartjes krijgt u steeds een digitale en daarna een afgedrukte proefdruk. Ook kan u vooraf de enveloppen reeds hebben om de adressen in orde te maken. Wie wil kan ook kiezen voor doopsuiker in dezelfde stijl als de geboortekaartjes dit wordt dan volledig naar wens mee uitgewerkt. Op die manier is het plaatje perfect en hebt u een schitterend geheel om je kindje te verwelkomen.

Persoonlijk advies

Ik werk samen met een aantal bekende doopsuikerleveranciers en geboortekaartfabricanten zoals Belarto, Buromac, Bb-collection, Elaut Products en De Makerij . Zo zorg ik ervoor dat u het juiste advies krijgt en een antwoordt op al uw vragen.

Bij Babyview komt u niet terecht in een eindeloos grote winkel waar u een nummer bent maar zorg ik steeds voor een warm onthaal en een leuke babbel. Want het maken van uw geboortekaartjes is niet iets wat u elke dag doet en daarom besteed ik alle nodige aandacht aan uw wensen.

De geboortekaartjes worden zelf gedrukt bij Babyview en dit is ook mogelijk op zon- en feestdagen.

Bel mij meteen voor een afspraak of vul het contactformulier in!

Back to Top